Nieuws

Tijdens de wintersluiting is door onze vrijwilligers in samenwerking met de vrijwilligers van de Historische Scheepswerf Arnemuiden hard gewerkt aan de herinrichting van de Werfkamer. Vanaf heden is er een nieuwe tentoonstelling “Honderd jaar geleden op de Werf”. Voorzitter Leen Schouls: ‘Weer hebben onze vrijwilligers zich overtroffen.

Ook in ons museum herdenken we 75 jaar bevrijding. Zowel binnen, als buiten het museum willen we unieke objecten laten zien.

Sinds enige weken is in het Museum Arnemuiden een poppenhuis te bezichtigen, ingericht als in oude tijden. Een modelbouwbeurs in Goes in 2002 was de aanleiding tot de bouw van dit poppenhuis, schaal 1 : 12

Vanaf 1 juli tot 1 november is het museum elke woensdag- en zaterdagmiddag van 13.00 -17.00 uur geopend. In die periode zal ook op vrijdagmiddag tijdens de schoolvakanties het museum open zijn.

Afgelopen jaar werd het museum bezocht door Jessica David, Yale Center for British Art. Opmerkelijk, want zij kwam vanuit de States vliegen speciaal om onze schilderijen te bekijken.

Ook in het museum Arnemuiden herdenken we dit jaar 75 jaar bevrijding zowel in als buiten het museum. Bezoek onze bijzondere thematentoonstelling en doe de fietsroute.