Nieuws

2019/20 is het jaar waarin we ook in ons museum 75 jaar bevrijding herdenken. Zowel binnen, als buiten het museum willen we unieke objecten laten zien.

Sinds enige weken is in het Museum Arnemuiden een poppenhuis te bezichtigen, ingericht als in oude tijden. Een modelbouwbeurs in Goes in 2002 was de aanleiding tot de bouw van dit poppenhuis, schaal 1 : 12

Vanaf 27 april tot 1 november is het museum elke woensdag- en zaterdagmiddag van 13.00 -17.00 uur geopend. In die periode zal op vrijdagmiddag tijdens de schoolvakanties het museum ook open zijn. Dit betreft een proef.

Afgelopen jaar werd het museum bezocht door Jessica David, Yale Center for British Art. Opmerkelijk, want zij kwam vanuit de States vliegen speciaal om onze schilderijen te bekijken.

Ook in het museum Arnemuiden herdenken we dit jaar 75 jaar bevrijding zowel in als buiten het museum. Bezoek onze bijzondere thematentoonstelling en doe de fietsroute.